Експертът не изключва възможността от използване на тактическо ядрено оръжиеСамият характер

...
Експертът не изключва възможността от използване на тактическо ядрено оръжиеСамият характер
Коментари Харесай

Иван Анчев: Чрез референдумите Путин се стреми да спаси собствената си кожа

Експертът не изключва възможността от потребление на тактическо нуклеарно оръжие

" Самият темперамент на режима в Кремъл допуска, че тези референдуми ще бъдат с предупреден край. Не мисля, че някой живее с вярата или илюзията, че в окупираните елементи на Украйна ще се проведат свободни и самостоятелни референдуми. "

Това мнение изрази пред Иван Анчев, посланик и специалист по национална сигурност.

" Чрез референдумите Путин се стреми към заледяване на конфликта и избавяне на личната си кожа. Ще заплаши вероятно с по-крайни военни ограничения. Не изключвам и да употребява тактическо нуклеарно оръжие ", означи той.

Според него замразяването на спора е в полза на олигархичния кръг към Владимир Путин, " тъй като не се знае, в случай че пристигна различен Путин – има доста по-крайни детайли, не знам дали не биха предявили искания към този олигархичен кръг, който граби съветския народ към този момент десетилетия ".

По думите на Анчев Западът не може да се оправи с предизвикването поради нелогичните дейности на Кремъл и " оттук насетне ще сме очевидци на безспорна непоследователност в съветските дейности ".

Дипломатът уточни, че в Украйна са проличали " всички недъзи на Руската империя, тъй като към момента Русия се държи като империя ".

Мобилизацията, която се организира в Русия, е нож с две остриета, посочи Иван Анчев в предаването " Преди всички ".

" От една страна ускорява патриотичния детайл в съветското общество, само че въпреки това основава огромна действителна опасност, в случай че се трансфорат в пушечно месо и се повтори бягството в Харковска област, ще бъде безусловно пагубно за мощно накърнения престиж на съветската войска. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР